Strada Luncsoara, Nr. 5, Bloc 75, Scara A, Parter, Ap. 1, Sector 2, Bucuresti

Cabinet Stomatologic Sector 2 / Cabinet Stomatologic Non Stop

Bine ați venit la BRdent

Fondată de 4 ani, echipa clinicii noastre dentare este formată din medici calificați cu experiență profesională. Cu toții avem un scop comun - să vă ajutăm pe dumneavoastra!

Stim ca durerea este principalul motiv pentru care pacientii apeleaza la servicii stomatologice de urgenta si de aceea facem tot posibilul ca tratamentul efectuat in cadrul clinici noastre de stomatologice non stop sa se efectueze in siguranta si fara durere. Fiecare pacient beneficiaza de toata atentia noastra, fapt confirmat de toate feedback-urile pozitive primite. Intreaga echipa va sta la dispozitie si poate fi contactata la orice ora din zi si din noapte atat telefonic cat si printr-o vizita la cabinetul stomatologic non stop.

Cele mai comune urgenţe stomatologice:

Abcesul – inflamaţie dureroasă şi localizată, cu ţesut roşu şi congestionat, care poate apărea în jurul rădăcinii dintelui sau în spaţiul dintre gingie şi dinte. Tratamentul de urgenţă stomatologică este reprezentat de incizia şi drenarea colecţiei purulente, dar poate continua cu tratarea sau extracţia dintelui, după caz.


Traumatismele dento-alveolare (avulsie, luxaţii, fracturi) pot fi tratate prin reducerea, imobilizarea sau extracţia dentară.


Avulsia dentară reprezintă extracţia accidentală a unui dinte din alveola sa. Acesta poate fi salvat prin replantarea în 30, maximum 60 de minute de la accident şi numai dacă dintele este integru.


Luxaţia dentară reprezintă deplasarea anormală a dintelui în alveola sa, ca urmare a unei leziuni traumatice. Tratamentul de urgenţă stomatologică este reprezentat de repoziţionarea (manuală sau chirurgicală) a dintelui în alveolă, urmată de imobilizare.


Fisuri şi fracturi coronare – în acest caz, urgenţa stomatologică o reprezintă doar fractura ce ajunge la camera pulpară.


Pulpita acută (inflamarea pulpei dentare) se manifestă prin: durere pulsantă care se intensifică la mişcări; hipersensibilitatea la rece sau fierbinte; schimbarea culorii dintelui sau umflarea gingiei şi a obrazului. Tratamentul dentar de urgenţă constă în curăţarea cavităţii şi aplicarea unui pansament calmant, apoi a unei obturaţii de canal temporare.


Parodontita apicală acută – se caracterizează prin inflamarea apexului (vârful rădăcinii dintelui), o durere persistentă şi, câteodată, febră, iar în dreptul rădăcinii dintelui gingia devine roşie şi dureroasă.


Hemoragia post-extracţională – apare la 3 – 4 zile de la extracţie, spontan sau provocată de un traumatism. În cazul de faţă, tratamentul de urgenţă este complex şi diferă în funcţie de gravitate.


Alveolita este o infecţie localizată în locul unde a fost extras un dinte şi se manifestă printr-o durere vie, ce dispare a doua sau a treia zi de la extracţie. Tratamentul în urgenţa stomatologică este reprezentat de spălături de igienizare, conuri antibiotice şi, eventual, chiuretaj.


Pericoronarita – apare ca o dificultate de erupţie dentară şi se manifestă ca o iritaţie minoră, însoţită de un gust şi miros neplăcut şi imposibilitatea de a deschide gura.

about-img01
1
Ani Experienta
1
Pacienți satisfăcuți
1
Medici Specializati
1
Departamente

Pacienții noștri zâmbitori

Profesionalism, implicare, grija fata de pacient, empatie ! Felicitari echipei de medici tineri si mult succes !

patient01
Popescu Anca

O echipa tânără, compusă din profesioniști ce răpund prompt la nevoile pacienților, punând pe primul loc binele celor care le solicită ajutorul. Mulțumesc mult!

patient02
Eliza Ciobotaru

Recomand din tot sufletul! Am ajuns noaptea la cabinet cu durere puternica de măsea de minte. Sunt profesioniști!! Am plecat zâmbind!! Preturile sunt de bun simt! Le mulțumesc și rămân clienta la acest cabinet!!

patient03
Cristache Elena
Suna Acum !