Despre noi

 

La BRdent ne-am concentrat mereu pe deplin pentru a vă ajuta pentru a depăși orice obstacol.

Bine ați venit la BRdent

Fondată de 4 ani, echipa clinicii noastre dentare este formată din medici calificați cu experiență profesională. Cu toții avem un scop comun – să vă ajutăm pe dumneavoastra!

Stim ca durerea este principalul motiv pentru care pacientii apeleaza la servicii stomatologice de urgenta si de aceea facem tot posibilul ca tratamentul efectuat in cadrul clinici noastre de stomatologice non stop sa se efectueze in siguranta si fara durere. Fiecare pacient beneficiaza de toata atentia noastra, fapt confirmat de toate feedback-urile pozitive primite. Intreaga echipa va sta la dispozitie si poate fi contactata la orice ora din zi si din noapte atat telefonic cat si printr-o vizita la cabinetul stomatologic non stop.

Am investit in aparatura care confera precizie actului medical, astfel incat sa apelati cu incredere la serviciile noastre. Clinica stomatologica non-stop BRdent din Setorul 2 Bucuresti se adreseaza persoanelor cu dureri dentare la orice ora din zi si din noapte. Serviciul de urgenta cuprinde consultatia in regim e urgenta cat si tratarea urgentei stomatologice. Printre acestea se numara: pansamentul calmant (devitalizant), drenajul endodontic, extirpare vitala(scos nervul),  incizie abces, extractii (inclusiv a molarului de minte inclus si semiinclus), tratament antibiotic, cimentare punti si coroane, aplicare hidroxid de calciu si alte manevre care sa amelioreze durerea dentara.

Echipa noastra

Fondator - Dr. Banu Marius

Stomatologie Generală și competență în imlantologie

Dr. Banu Ruxandra

Dr. Banu Ruxandra

Stomatologie Generală și Estetica Dentara

Dr. Loghin Laura

Stomatologie Generală

Dr. Rizea Radu

Stomatologie Generală

Dr. Grigore Vlad

Dr. Grigore Vlad

Specialist Chirurgie Dento-alveolara

Dr. Gurița Alexandra

Dr. Gurița Alexandra

Stomatologie Generală

Dr. IRIS Popa

Stomatologie Generală

Dr. Grigore Vlad

Dr. Constantin Gabriel

Specialist Chirurgie Dento-alveolara