Oferte

implant dentar - oferta brdent

IMPLANT DENTAR

300 EURO

 1. Implantul dentar este alcatuit dintr-un dispozitiv asemanator unui surub, pe care medicul implantolog il insereaza in os.
 2. Dupa ce medicul se asigura ca implantul este bine osteointegrat, si nu sunt alte probleme cu acesta (durata acestei etape este intre 3 si 6 luni), se trece la urmatoarea etapa, bontul de vindecare.
 3. Acesta este o capa metalica, care se insurubeaza in implant si se mentine de la 2 la 10 zile, până ce se formează gingia necesară coroanei.
 4. Ultima etapa este cea care tine in mare parte de laboratul de tehnica dentara si dureaza de la 10 la 21 de zile, in functie de complexitatea lucrarii.
 5. In aceasta etapa se definitiveaza lucrarea protetica (proteze pe implant, punti metalo-ceramica si Zirconiu) si va veti redobandi zambetul si functionalitatea.
OFERTA DETARTRAJ / PERIAJ / AIR- FLOW

DETARTRAJ / PERIAJ / AIR- FLOW

200 LEI

 1. Detartrajul ultrasonic indeparteaza cu ajutorul ultrasunetelor placile mari de tartru depuse pe suprafetele dintilor.
 2. Periajul profesional curata suprafetele dentare de placa bacteriana moale , perii flexibili patrunzand si in santurile si fosetele dintilor, acolo unde de obicei se grefeaza carii dentare. Datorita pastei usor abrazive folosite, rezulta la final suprafete dentare curate si netede.
 3. Air-flow-ul este un jet controlat de aer, apa si microparticule de bicarbonat de sodiu, ce curata dintii in detaliu (in special interdentar) indeparteaza petele (atat cele de pe dinti, cat si cele de pe obturatii si coroane dentare), igienizeaza implanturile, coroanele, puntile si aparatele dentare, conferind o senzatie de curatenie si prospetime.
ALBIRE DENTARA OFERTA BRDENT

ALBIRE DENTARA

800 LEI

Tratamentul de albire dentară este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară, acest fapt fiind o reacţie a importanţei tot mai mare pe care societatea contemporană o acordă înfăţişării exterioare.În aceste condiţii nu este de mirare că albirea dinţilor este o procedură solicitată în special de persoanele supuse atenţiei ochiului public.Aceste tratamente cosmetice diferă în privinţa eficacităţii, costului, durabilităţii şi a efectelor secundare, însă albirea dinţilor se referă în general la aplicarea compuşilor peroxidici pe dinte, cum ar fi peroxidul de hidrogen. Aceşti agenţi penetrează smalţul şi albesc dentina, treptat, în timp.

Gradul de albire a dintelui variază în funcţie de mai mulţi factori:

  1. tipul de pete,
  2. concentraţia agentului de albire din produsul utilizat,
  3. timpul în care agentul de albire acţionează pe dinte şi
  4. frecvenţa cu care tratamentul este repetat.